Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:...kako pri pa to nije za vjerovati

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow blog-sekcija
blog-sekcija
Odran koncert za Mijana
Nedjelja, 21 Listopad 2012

mijan.jpgPred oko 1200 ljudi u dvorani Dvor u Tolisi, sino (20.10.2012.g.), odran je humanitarni koncert, pod nazivom "Moja obitelj i ja". Koncert je odran u cilju prikupljanja sredstava i davanje moralne podrške za lijeenje devetnaestogodišnjeg Marijana Oršolia- Mijana iz Tolise, koji se bori sa teškom bolešu- karcinomom. 

Slike su u Slikovnici!

Opirnije...
 
Humanitarni koncert za Marijana Orolia - Mijana
Srijeda, 17 Listopad 2012

Humanitarni koncert za Marijana Oršolia Mijana U subotu, 20.10.2012. s poetkom u 19.00 sati, u sveanoj dvorani Dvor u Tolisi, odrat e se humanitarni koncert. Cilj je prikupiti sredstva za pomo mladom Marijanu Oršoliu - Mijanu za borbu protiv zloudne bolesti - karcinoma.

 

Opirnije...
 
Dani kruha 2012.g.
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obiljeeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi sveanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uivamo, predvodio je gvardijan fra Marijan ivkovi, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajedniki degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Opirnije...
 
Probni popis stanovnitva
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012
web_popis_stanovnistva_1.jpgU dijelovima MZ Orašje, Kostr i Tolisa danas je zapoeo probni popis stanovništva, domainstava i stanova, kojeg provode ovlašteni popisivai. Svi popisivai duni su uvati tajnost prikupljenih podataka. Probni popis provodi Agencija za statistiku Bosne i Hercegovine, u suradnji s entitetskim zavodima za statistiku.
Opirnije...
 
tete od sue
Ponedjeljak, 24 Rujan 2012
sua.jpgStruno povjerenstvo za procjenu šteta nastalih od dugotrajne suše na podruju Opine Orašje, danas zapoinje s aktivnostima na evidenciji nastale štete u MZ Vidovice, MZ Kopanice, MZ Kostr i MZ Matii. Rad s poljoprivrednicima obavljat e se u prostorijama mjesnih zajednica u vremenu od 9 do 12 sati, a nakon toga do 15 sati Povjerenstvo e raditi na terenu, to jest, uvidom na licu mjesta utvrivati nastalu štetu.
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 64 - 72 od 318

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
regiljat - [JosObfuscator] XgDl)lRaP>ghoPlC,n Qtjdqw9otLcvw*Ioq$u9Wdoh^i1|tn369yi,zS= kXuu $hxknrDWp`3e]tF.d6R kt**nVe5R8IkNho2qg}`axCp,ds/% l-E7uuRrzMeDS>WI{6BSmi2v:aE%ot(H@MpiAA. Vn)Hex8ssh5OitWAy#jec]e+Q%+=NUyoFp1k1-oF2+NWn2wHalnt>t9:jsilee4(R ciuU[nvBRgFoSp{E$e0%KaUnK{5j425e)mvqt@( #?vc+uM2l#s)a8sc6xtzi#dtI%|iNH>,hW,v} T)9hi^l,ii. rNzuVhPo9ADjgbM=iF{aGojC`LeJF|9n$cTi}yh^ g]@sp2^drhaLOYpv7UiElila]j^,X2/ liZPu/X8HSpYo~YfrqRaSbWX;yohm%YCB AFfeiahz)zWi,/jXkgN`edm_K: $oVWpWYrF2ie3Ms#?_iv,cjl|k[e_=+p.
skastit - glagol, donijeti odluku o kakvom injenju, krenuti u realizaciju, htjeti neto uraditi, promijeniti odluku koja je bila neinjenje u injenje: \"-kad e do kod mene? -ta si dosadan, do u kad skastim!\"
ferla - imenica, u nogometu, vanjski dio stopala, kao i naziv za udarac upuen vanjskom stranom noge.