Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow blog-sekcija
blog-sekcija
Smotra folklora 2013.
Utorak, 11 Lipanj 2013
dsc_9731.jpgŠto je lipo brzo proe, kae naš narod. Nije od toga izuzeta ni ovogodišnja Manifestacija Dani Tolise. Kad tad je moralo završiti. Premda, bilo je toliko dobro, da se mnogi danas u ponedjeljak pitaju je li to bila java ili pak kakav lijep san. Bila je java, a kao da smo sanjali. Sve je proteklo u savršenom redu, sve je bilo na svojem mjestu i svima je bilo dobro. Juer, na zadnji dan Manifestacije, slilo se u Tolisu ljudi sa svih strana.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Opirnije...
 
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Nedjelja, 09 Lipanj 2013
dsc_9320.jpgNajbolji  KUD na ovim prostorima, KUD Kralj Tomislav iz Tolise, sino (8.6.2013.) je pokazao i zašto svi govore da je najbolji. Pred prepunim gledalištem, sino smo imali priliku uivati u cjeloveernjem programu u kojemu su prikazane prie iz današnjice, te posebno ono kako je to bilo nekad davno, pedesetih godina prošlog stoljea. Kakvi su tada bili obiaji, ime su se cure i momci bavili, kako su ašikovali, pjevali kakve su bile svadbe. 
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Opirnije...
 
Memorijalni odbojkaki turnir arli-iri 2013.
Nedjelja, 09 Lipanj 2013
dsc_9273.jpgU ast naših odbojkaša arlija i irija, poginulih u Domovinskom ratu i ove godine je u sklopu Dana Tolise organiziran tradicionalni odbojkaški turnir. Tako su svi oni eljni vrhunske odbojke, danas su došli na svoje, jer je jedan od glavnih epiteta koji su obiljeili ovaj turnir upravo rije vrhunski. Natjecale su se etiri ekipe, od kojih je svaka pokazala da nije bez razloga tamo.
Fotografije dodane u Slikovnicu!
Opirnije...
 
Trai se novi suprug
Subota, 08 Lipanj 2013

dsc_9244.jpgU izvedbi Gradskog amaterskog kazališta iz Orašja i Gradskog kazališta "Joza Ivaki" iz Vinkovaca, sino (7.6.2013.) u Dvoru, uprizorena je kazališna predstava pod nazivom "Trai se novi suprug." Publika je svakako oekivala da predstava bude zanimljiva, no da e biti toliko suza od smijeha, nitko nije mogao pretpostaviti. U predstavi u kojoj glume samo tri glumca, ne nedostaje ništa. Nema nepopunjenog prostora, jer su likovi jako ivopisni i svestrani. 

Fotografije dodane u Slikovnicu!

Opirnije...
 
ahovski turnir
Subota, 08 Lipanj 2013
dsc_9189.jpgJuer (7.6.2013.) u popodnevnim satima, odran je (sada ve tradicionalni) šahovski turnir. Ove godine, a što je za svaku pohvalu, pored seniora , lanova šahovskog kluba Orašje, Bošnjaci i Babina Greda, natjecali su se i kadeti. Ukupno se juer natjecalo dvadeset i troje seniora i petnaest kadeta. Meu kadetima bila je najbolja Ivana Miki iz Vidovica,  a meu seniorima Ivica Leakovi iz Bošnjaka. 
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 46 - 54 od 318

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ferlo - imenica, neprecizan ovjek, osobito u nogometu ili u drugom sportu sa loptom, biti neprecizan u dodavanju ili ispucavanju lopte.
bjeluka - imenica, neotrovna zmija naih krajeva, sa bijelim mrljama na glavi poput uiju, bjelouka.
ote - [JosObfuscator] ^XimKO?mNjeQTgZ=n#i0^-|FczIa@pN?,U()Z G~g-|vMmrFskftjayIu>T .p}$Xlj|aejdIPt0jvnpqaf,FU X$o{/bzhr0]{`aqusbRF]e;6nj$joHAhg~io} .>nX$,X9a5$xr @dmR#p(70?rpiuLREgxgBkH{;e^m miCX_{lQTeeJiA?s [Cl+2kQU,O-v~O;Ia-tdYrNa6*b2tI=3i*di+,We=.