Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Iako se ini da je bio gol...

Naslovnica arrow blog-sekcija
blog-sekcija
Dodjeljena knjievna nagrada "fra Martin Nedi"
etvrtak, 23 Listopad 2014

U bilosnic.jpg restroranu Centar u Orašju u sklopu obiljeavanja Dana opine 2014.g., sino (22.10.) upriliena je dodjela knjievne nagrade "fra Martin Nedi". Kako smo ve ranije javljali, dodjela ove nagrade odrava se u sklopu manifestacije Dani Tolise, koja ove godine zbog nezapamenih poplava u našoj sredini, nije odrana.

Opirnije...
 
Dodjela knjievne nagrade "Fra Martin Nedi" 2014.
Utorak, 21 Listopad 2014

220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngBudui da zbog katastrofalnih poplava koje su u svibnju mjesecu zahvatile našu opinu, pa tako i našu Tolisu, ovogodišnji Dani Tolise nisu odrani,  tako nije upriliena ni dodjela knjievne nagrade "Fra Martin Nedi", koja je trebala biti upriliena u sklopu te Manifestacije. Stoga je Upravni odbor Zaklade "Terra Tolis" donio Odluku da se dodjela Knjievne nagrade uprilii u sklopu obiljeavanja ovogodišnjih Dana opine Orašje. Na natjeaj za dodjelu ove knjivne nagrade koji je trajao od 1. sijenja 2014.g. do 1. travnja 2014.g., pristiglo je 30 knjievnih djela iz Australije, Makedonije, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 

Opirnije...
 
Humanitarci hvala
Utorak, 27 Svibanj 2014
Tolisa u oima humanitarca
Iz velike vode koja nas je zavila u mokro isplivaju i lijepe prie. To su humanitarci diljem svijeta koji osjete potrebu da trebaju pomoi i zauvijek nas zadue svojom gestom. Hrana i druga materijalna pomo je bitna i neophodna u ovim vremenima, ona nas nahrani i pomogne da preivimo, ali još bitnije i trajnije, gesta tih ljudi nahrani nam dušu za sva vremena. 
Opirnije...
 
Poplave u videu
Ponedjeljak, 26 Svibanj 2014
Poplavljena Posavina
Nastavljajui se na prethodni lanak, objavljujemo par video uradaka sa interneta. Još ih puno ima dijeljenih na facebooku i youtubu pa ih sami potraite, što ne sumnjamo da ve niste. 
(video)


Opirnije...
 
Katastrofalne poplave
Subota, 24 Svibanj 2014

Poplave Posavine iz svemira

Svjedoci smo katastrofalnih poplava koje su zadesile naš kraj. Sve je poelo obilnim višednevnim padalinama, a na poplave epskih proporcija ukazala je 14.05.2014. nabujala Miljacka u Sarajevu, nakon ega su potapani gradovi, a u tim poecima najviše su stradali Maglaj i Doboj. Poslije su se samo nizali gradovi i sela.


 

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 28 - 36 od 318

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
duljit - glagol, sisati, dudati.
odat - [JosObfuscator] E(C5njer#)2pirQi=rUaEOv$|wz5i:)wI2luJnrgP/oc 8>N7hC~obI+kdY6aBsEt-5>HiN S15HiTBltWiKj (Kl-v)Co>zSiFqtf4i:=,I-O Dkp~r,Qci4v::P>IuxdUjDJUakzt+i
vorgavo - pridjev, krivudavo, neispravno, neravno.