Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:...i KUD Napretkom

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Glavni fišmajster

Naslovnica arrow blog-sekcija
blog-sekcija
Biciklijada i koncert
Petak, 16 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
Opširnije...
 
Šahovski turnir
Petak, 16 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Opširnije...
 
Dodijeljena književna nagrada "fra Martin Nedić"
Petak, 16 Lipanj 2017
Dodjela književne nagrade Sinoć, u sklopu Dana Tolise, u Domu kulture, dodijeljena je književna nagrada "fra Martin Nedić".
Ove godine pristiglo je 14 književnih djela od kojih je Prosudbeno povjerenstvo u sastavu odabralo tri najbolje knjige.

T
reće mjesto pripalo je Branislavu Antovu Mikuliću za roman Srcem do beskraja. Drugo mjesto pripalo je pjesniku Stanku Krnjiću za zbirku Kroničar svega. A prvo mjesto ove godine....
Opširnije...
 
Otvoreni 11. Dani Tolise
Četvrtak, 15 Lipanj 2017
dt2017-otvaranje_naslovna.jpg
Sinoć u 20h otvoreni su jedanaesti Dani Tolise.
Uz brojne uvažene goste, predstavnike toliškog samostana, općinskih i županijskih vlasti, prestavnika konzulata RH, jedanaeste Dane Tolise otvorio je predsjednik Federacije BiH, gospodin Marinko Čavara, izrazivši želju da bude ponovo pozvan za visokog pokrovitelja i za slijedeće Dane Tolise.

Opširnije...
 
Dani Tolise 2017.
Srijeda, 14 Lipanj 2017

dt2017.jpg

Večeras u 20.00 sati svečano će biti otvoreni Dani Tolise 2017. Iz Organizacijskog odbora javljaju da je sve spremno i da jedanaesti Dani mogu početi. Manifestaciju će proglasiti otvorenom visoki pokrovitelj Marinko Čavara, predsjednik Federacije BiH. Na večeri otvorenja bit će promovirana knjiga Ilje Dominkovića "70 godina NK Sloga Tolisa". Zbor "Adoro" za ovu prigodu pripremio je nekoliko lijepih pjesama. Nakon završetka službenog dijela programa za sve goste bit će listarića i kobasica koji će mirisati dok još program bude trajao.
Vidimo se!

Program Dana Tolise 2017. u nastavku članka.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 19 - 27 od 332

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
safun - [JosObfuscator] T>i=h,+Rm26kIFelNbnx5~]i5pBc/]/a6B8h,,(Z5- |#1l)s9%r[{*eSqTd`aHs?pt7+$vVWVPoP[- ]z|QGtaW]R QK,,pm9k^4r:)vEAa/z50nd4vj0Yek~%F,4a#j bWs,n52`a$_pI[OYumSMnY)o.
izlastit - glagol, o hrani, ostaviti hranu u takvom stanju, da nije pojedeno gotovo ništa, a da se vidi da je netko tu hranu jeo.
serendat - [JosObfuscator] {gEnJlA,a=Ccg-oDlk*?_,t >?p2*#G4rL/i~oH_kč*IaDtRB|i,a,S F@gFKBpl@%(8uAyp7,sREoy,$,s]5tz{Msi)KrE,d2JS9 @H;Jlq%eu>M9_Kp~>eJk,Gt^IuIfa:t$i(MEiT.