Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow blog-sekcija
blog-sekcija
Svijet obojio u areno
Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017
Obojano u šareno
Prijatelj i kolega wwwtolisoinfovac, umjetniki multipraktik, pisac romana "Mladen i Manda", scenarist i redatelj istoimene predstave, autor Posavskog rjenika na ovoj stranici i još puno toga, iznjedrio je još jedno kreativno djelo. Nedavno je predstavljena knjiga djeijih pjesama "Obojeno u šareno".
Nastala je u nudi, bio je zaduen za uspavljivanje djece, postojea literatura se potrošila, i kako autor kae, izmišljajui prie za spavanje jednom, drugom, treem djetetu, prie, pjesmice su rasle, nadograivale se i nakon odreenog vremena ih je odluio podijeliti s drugima.
Osobno, proitao sam knjigu i uivao u pjesmicama. Duhovite, zanimljive, poune. Kako za odrasle, tako i za djecu. Ako imate djecu ili je planirate imati, obavezno im itajte pjesmice iz ove knjige!
Opirnije...
 
Smotra folklora
Srijeda, 21 Lipanj 2017
DT2017 - Smotra folklora - 19a.jpg
U nedjelju je na programu bila smotra folklora. U 16:30, osam pristiglih KUD-ova krenulo je u mimohod poznatom rutom - od škole, pored lipe, kroz Ostruane do igrališta gdje je smotra i odrana. Brojni mještani su doekali lanove povorke, a posebna zahvala Ostruanima, ostruaniskim enama što su kao i prethodnih godinama na putu do igrališta doekali povorku s kolaima, piem i svakojakim domaim delicijama. Ni povorka nije ostala duna, poastila ih je pjesmom, plesom, veseljem i zahvalnošu. 
Opirnije...
 
Kazalina predstava
Utorak, 20 Lipanj 2017
Dani Tolise 2017 - Predstava aj za dvije
U subotu naveer uprizorena je kazališna predstava u Domu Kulture u Tolisi. U goste nam je došlo amatersko kazalište "Mika ivkovi" iz Retkovaca. Nastupili su sa predstavom aj za dvije, prema djelu slovenskog pisca Toneta Partljia.
Opirnije...
 
Dani Tolise - Sportski dan
Nedjelja, 18 Lipanj 2017
Dani Tolise 2017 - Sportski dan
Natjecateljski dan u sklopu Dana Tolise zapoeo je polaganjem vijenaca, a potom i odigravanjem tradicionalnog odbojkaškog turnira u ast naših odbojkaša arlija i irija, poginulih u Domovinskom ratu. Poslije je odigrana sveana nogometna utakmica povodom 70 godina postojanja ŠK Sloge.
(nove slike)
Opirnije...
 
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Treeg dana Dana Tolise odrane su dvije biciklijade, djeija i za odrasle te koncert domaeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije sprijeila odravanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlaih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 1 - 9 od 318

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
jediniar - [JosObfuscator] TZppp#o;6N?#gY)UrMrhWnR.dVxal?nfj 9[nq=V#atzSoJIKiwRdEvOF~ ST8?:ztZ@varivH> Z~zuc=QqeGnDa_3:ig(kwUan _//kCV91no+aN8jp_`iDh Rf/udO8x{ C8B5IqgA@ky,o}dlf@li6t ]%BdhioQb*|/4iS?PAvmaI9/ Ys^t?]IBa6l[`nBs0xoTQM Utjg4we_w7U~dVAi~+44nptWci}_q/Yc%je~8.>1J ;`{\F+"mczn=y06em>=Qm6fao:vY2jc2hz- l]s18*5(eyJq ^*s| Tgn%@Y[jupbi$m5$Om{ efhypd`nor34u@r=+_Y.Ii+tmj0y,GPL0 0o1nc## [ij8YEqieMaz`e -BDj*6eZdkdIakAiAnJi2Ai83*1(?a(ar:6o^\L80c0"
krivak - imenica, drvena letva koja slui za krivaenje.
trepat - [JosObfuscator] bvg12luZaBk`;gGXogO/+l$zi/,UsW P1]U#.#cMsu Kdz;dG)@GrvVfhiAtd+a=C.tS3eji>v;. lCB5z2_[=~.X3% k-:NuWW`Ol ^@IwGpFj{5cr,**e+1SxynymoH(el:YT>sA7:ze)D}nKo,e8m1 >*~dzbY.=naxoBa?2NrQe.YG`znth>ji9X8ugE#|,pei?D x8zqbT_.moM5}jCjvR@adPCt]Biewt wsM]^ei8H,arlZ0 L`wi8b#gPmZG@ao|Kt@opnMiy H^+%FsOte27>r5>4a*|othl8 zom0EGdzph S9)teAgYGAaB6|.