Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:kuku

Naziv slike:

Naziv slike:Kapelica

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:...koncentracija

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti
Vijesti
Turnir u boćanju - Dani Tolise 2009.
Petak, 05 Lipanj 2009
Petorica veličanstvenih - Turnir u boćanju 2009Na terenu boćarskog kluba Bulin pred više od stotinu gledatelja, među kojima i Ministar poljoprivrede Federacije BiH Damir Ljubić,  održan je natjecateljski turnir. Sunčano vrijeme i hladna piva bili su nakloni natjecateljima do pred sam kraj. Naime, kiša je ometala samu završnicu turnira.
Na turnir se prijavilo 8 ekipa od kojih 6 domaćih i dvije ekipe gostiju - Doljanci i Grebničani.

Opširnije...
 
Premijera Hasanaginice
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz Županje, da budemo precizni, a u režiji Dražena Ferenčine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Opširnije...
 
Dani Tolise 2009: Okrugli stol
Četvrtak, 04 Lipanj 2009
Okrugli stolDanas, 04.06.2009., drugog dana održavanja manifestacije Dani Tolise 2009. popodne u prostorijama toliškog samostana održan je okrugli stol na temu: "U susret jubileju - 200.-oj obljetnici rođenja fra Martina Nedića".
Cilj ovog okruglog stola bilo je iznijeti odnosno predložiti zanimljive teme za budući znanstveni skup koji bi se trebao održati iduće godine.

Opširnije...
 
Dan škole fra Ilija Starčević
Četvrtak, 04 Lipanj 2009

Dani Tolise 2009 - Školska priredbaPovodom dana škole fra Ilija Starčević održano je sportsko natjecanje, priredba te svečani ručak.
Ujutro je održano sportsko natjecanje koje je bilo manjeg opsega od planiranog zbog kiše tako da nije odigrana nogometna utakmica između školskih reprezentacija Tolise i Kostrča.
U dvorani je odigran odbojkaški susret između sedmih razreda škola iz Tolise i Donje Mahale. Toliški sedmaši nadigrali su protivnike s uvjerljivih 3:0 u setovima. Odigran je i susret u graničaru između razrednih reprezentacija toliške i kostrčke škole koje su također dobili Tolišani!
VIDEO!!!!!

Opširnije...
 
Svečano otvoreni 3. Dani Tolise
Četvrtak, 04 Lipanj 2009

  brevis.jpgSinoć pred oko 500 posjetitelja, koncertom vokalnog ansambla Brevis iz Osijeka, svečano  su otvoreni 3. Dani Tolise. Svečanom otvorenju su nazočili brojni gosti, a posebna čast je dopala predsjednici Federacije BiH, Borjani Krišto, koja je proglasila 3. Dane Tolise otvorenima. Na koncertu su naočili i Generalni konzul RH u Tuzli, gosp. Josip Juras, predsjednik Vlade Županije posavske, gosp. Mijo Matanović, načelnici općina iz Županije posavske i drugi.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

DODAN VIDEO!!!

Opširnije...
 
IGRARIJADA 2009.
Utorak, 02 Lipanj 2009

 p1070676.jpgPoštovani, po prvi puta na Danima Tolise, organizirano je natjecanje u starim sportovima, nazvano Igrarijada. Očekujemo veliki odaziv za ova natjecanja, i vašu potporu u sudjelovanju u igrama i bodrenju natjecatelja. Igrarijada će se održati na pomoćnom Sloginom igralištu u Tolisi, u subotu 6.6.2009.g., sa početkom u 12.00 sati. Istovremeno sa natjecanjem u starim sportovima, održat će se natjecanje u kuhanju čobanca, kojeg će nakon ocjenjivanja od strane stručnog žirija, pojesti natjecatelji. Osim izvrsne hrane, za sve natjecatelje predviđeno je i besplatno piće.

Opširnije...
 
Sve je spremno
Utorak, 02 Lipanj 2009

folklor20 (12).jpgSve je spremno, Dani Tolise mogu početi!  To je na sinošnjoj 10. Sjednici (1.6.2009.g.) ustvrdio Organizacijski odbor ove manifestacije. Svi predsjednici i predsjednice pododbora, potvrdili su da su sve pripreme izvršene, te da su sve obveze ispunjene. Tako će treći Dani Tolise započeti sutra koncertom vokalnog ansambla Brevis iz Osijeka.

Opširnije...
 
Program "Dana Tolise" 2009.
Četvrtak, 28 Svibanj 2009

dscn2284.jpgPoštovani posjetitelji našeg Portala, čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas u ime Organizacijskog odbora Dana Tolise, da svojom nazočnošću uveličate sve događaje na Danima Tolise ili u svezi sa Danima Tolise. Obećavamo vam dobar provod i sigurnu zabavu. Zaista, na Danima, svatko može pronaći ponešto za sebe. Također, obećevamo vam da ćemo sve događaje i zbivanja na Danima, popratiti na našem Portalu, te da ćemo blagovremeno postaviti slike i videozapise, kako bismo približili Dane Tolise onima koji neće moći nazočiti Danima. U suradnji sa Posavina TV-om, svečano otvorenje Manifestacije, moći ćete pratiti izravno na našem Portalu. U nastavku slijedi Program:

Opširnije...
 
Održan sastanak sa poduzetnicima
Srijeda, 29 Travanj 2009

poduzetnici.jpg

U ponedjeljak 27.4.2009.g., Upravni odbor Zaklade Terra Tolis, a koji ima ulogu organizacijskog odbora, održao je radno-konzultativni sastanak sa poduzetnicima iz Tolise, a u svezi sa organizacijom i realizacijom programa ovogodišnjih Dana Tolise. Istaknuto je da su Dani Tolise postali tradicija, koju po svaku cijenu treba održati i podržati.

Opširnije...
 
Generalni konzul RH posjetio Tolisu
Srijeda, 22 Travanj 2009

josip-juras.jpgDanas 23.4.2009.g., Generalni konzul Republike Hrvatske Josip Juras, boravio je u jednodnevnom posjetu Tolisi, na poziv  Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". S članovima Upravnog odbora, posjetio je Spomen-bunar, staro mjesto sela Tolisa, gdje bi se u bliskoj budućnosti trebalo urediti i etno selo.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 151 - 170 od 170

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
crljivo - [JosObfuscator] H1zUp#oAl{rvyhFwiwaGvd0UCj-eeF)yvFTw0,1E4ve Z1WQ5oi%s*eyAoYC@bXUB=i.KtZ,o4LLH fGoH$ sYAuv(Avxo=ćIuSZQ,p8 /1%$^od/3:nreX}oI.IP :be5@kB+T@2oczjjGe8Tt:E P8UsN=ugm DQjOnLaj^p%s+5a5l*~j?i+8{ ;FkcC*q@r|C8iwvmC?i#B.
uzajimat - [JosObfuscator] O+gag#.)Ml-1aaGgaoD~)wls(BOp,,+% TeE2=uNzYa*jg?|3amg-@G5lWj>2>iWvA%aR|>1t_=1iY0H,7OI n.p+/CoXICzQ4Za[M,jbQm|yFyl{:]0j$iljZTv.uaM1?t}|(%6ig.
šike - [JosObfuscator] GuiQ#Ozj_zvhmN/$iok| ,W4igLg#sfrok5lQziPjsIeuev@HčlPirmdC4vSmo>~| DvsKvEBi6?BCndsf=JjeL,a(ym)+Dr@ahg ?UUV[d9RaM )s,.eW~Y)a WRmqM3=as=,x4k3n$u`P5q >ialVli1X {]TPdSau Lj2DbKKj(+xcIesh#žje61mA.