Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:suknje , pocalice u svim duginim bojama

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Trla baba lan
Trla baba lan
Il prdio il govorio...
Trla baba lan
etvrtak, 12 Kolovoz 2010

nov_029.jpgVjerujte mi da mi je neugodno i crvenim se i pokrivam se smrdljivom truljom, a da nisam ni kriv ni duan. Kako bi se tek trebali ponašati oni koji su nešto krivi ili duni? To što bi trebali napraviti U Japanu se zove harakiri. 22.11.2008.godine, na našem Portalu objavili smo lanak pod nazivom "Sram nas bilo sa slikama" u kojem smo oštro kritizirali naše (e da ih barem moemo dati nekome pa da budu njihovi), raznorazne krivce za jednu od sramota naše dine drave.

Opirnije...
 
Kako se otri plajvajz?
Trla baba lan
Utorak, 16 Oujak 2010

Stranka XYJuer je poštovani posjetitelji našeg portala, našu upaniju posjetilo visoko izaslanstvo jedne politike stranke, iji naziv neemo otkriti jer smo mi portal koji se ne bavi reklamiranjem bilo koje politike stranke. I ništa to ne bi bilo neobino. ak je usudim se kazati lijepo da bilo tko posjeuje našu upaniju, daje obeanja i dobro se najede. Mi smo upanija ako ni za šta drugo, onda barem za dobro se najest i napit.

Opirnije...
 
Tekhnokologija
Trla baba lan
Utorak, 26 Sijeanj 2010

 credit_card.jpgKao da je bilo prekjuer, kad je bila 1996. godina. A vidi sad dvijetisue i tko zna koja. Pilia ti i pureih ti prsa. Ni vrijeme nije više kao što je nekad bilo. Prije je to vrijeme, pogotovo u ravnici, teklo polako. Cmiljilo, da tako kaem. A danas ovjek ode na jedno pie predveer, a vrati se rano ujutro.

Opirnije...
 
Ponovljeni lanak!
Trla baba lan
Srijeda, 13 Sijeanj 2010

zipper-tongue.jpgIako je ova vijest objavljena prije više od godinu dana, osjeam potrebu ponovno je staviti na naslovnu stranicu, jer se do danas nije ništa promijenilo po pitanju problema opisanog u donjem lanku. I dalje radi što tko hoe, zato što je jai i vei. Ali to ne znai nuno da je i pametniji. Kada bi se radilo o dvijema seoskima budalama koje se prepucavaju preko foruma pa psuju jedni drugima mater koja je druge nacionalnosti od psovaa, onda ne bi bilo ništa previše udnovato. 

Opirnije...
 
Snjene radosti
Trla baba lan
etvrtak, 17 Prosinac 2009

tuzlanskasoya2.jpgNemam vam ja šta priati, vidjeli ste vi to i sami i iskusili na svojoj koi. Ali opet... Ugovor sa tom firmom, kojoj ni ime ne znam i bolje da ga ne znam jer bi ga elio izbrisati iz sjeanja u tom sluaju, potpisan je prema rijeima naelnika 11.12.2009.g. Ali nije to bitno u ovoj prii. Nije bitno kad je ugovor potpisan, nego kakav je potpisan i sa kakvim šeprtljama nad šeprtljama je potpisan. Sa šeprtljama kojima je za posipanje cesta dosta kila tuzlanske soli.

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedea » Kraj »»

Stranice 21 - 30 od 36

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
bogaz - [JosObfuscator] 9(f4Yi6V?dmsD@edethnk?$ODi~3c2+;.Ua9t,=CX1 oY5Duk8a8;sxp]cu2kG{ttrbmnQb(+iB,/6Q w$k3amUnb]ga@9+lP~y3 HI]z*JM(ra-2xXy 0w})1oWlk-dhJvquoY$Ed6| ?#SBv>$~oldeedR,$r9Y BUk0rEap6nZauoHAlIM,P3 K`1*A0aXFnY;)t%a7]c9.
oguljit - glagol, odvojiti ljusku ili kou, oguliti.
anit - glagol, sjei zemlju zabadajui aov u nju, tihati, rahliti.