Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Djeca su sigurna kod Gospe

Naziv slike:

Naziv slike:Pobjednici - pravljenje čobanca

Naziv slike:stoje kumice

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Trla baba lan
Trla baba lan
Il prdio il govorio...
Trla baba lan
Četvrtak, 12 Kolovoz 2010

nov_029.jpgVjerujte mi da mi je neugodno i crvenim se i pokrivam se smrdljivom truljom, a da nisam ni kriv ni dužan. Kako bi se tek trebali ponašati oni koji su nešto krivi ili dužni? To što bi trebali napraviti U Japanu se zove harakiri. 22.11.2008.godine, na našem Portalu objavili smo članak pod nazivom "Sram nas bilo sa slikama" u kojem smo oštro kritizirali naše (e da ih barem možemo dati nekome pa da budu njihovi), raznorazne krivce za jednu od sramota naše dične države.

Opširnije...
 
Kako se oštri plajvajz?
Trla baba lan
Utorak, 16 Ožujak 2010

Stranka XYJučer je poštovani posjetitelji našeg portala, našu Županiju posjetilo visoko izaslanstvo jedne političke stranke, čiji naziv nećemo otkriti jer smo mi portal koji se ne bavi reklamiranjem bilo koje političke stranke. I ništa to ne bi bilo neobično. Čak je usudim se kazati lijepo da bilo tko posjećuje našu Županiju, daje obećanja i dobro se najede. Mi smo Županija ako ni za šta drugo, onda barem za dobro se najest i napit.

Opširnije...
 
Tekhnokologija
Trla baba lan
Utorak, 26 Siječanj 2010

 credit_card.jpgKao da je bilo prekjučer, kad je bila 1996. godina. A vidi sad dvijetisuće i tko zna koja. Pilića ti i purećih ti prsa. Ni vrijeme nije više kao što je nekad bilo. Prije je to vrijeme, pogotovo u ravnici, teklo polako. Cmiljilo, da tako kažem. A danas čovjek ode na jedno piće predvečer, a vrati se rano ujutro.

Opširnije...
 
Ponovljeni članak!
Trla baba lan
Srijeda, 13 Siječanj 2010

zipper-tongue.jpgIako je ova vijest objavljena prije više od godinu dana, osjećam potrebu ponovno je staviti na naslovnu stranicu, jer se do danas nije ništa promijenilo po pitanju problema opisanog u donjem članku. I dalje radi što tko hoće, zato što je jači i veći. Ali to ne znači nužno da je i pametniji. Kada bi se radilo o dvijema seoskima budalama koje se prepucavaju preko foruma pa psuju jedni drugima mater koja je druge nacionalnosti od psovača, onda ne bi bilo ništa previše čudnovato. 

Opširnije...
 
Snježne radosti
Trla baba lan
Četvrtak, 17 Prosinac 2009

tuzlanskasoya2.jpgNemam vam ja šta pričati, vidjeli ste vi to i sami i iskusili na svojoj koži. Ali opet... Ugovor sa tom firmom, kojoj ni ime ne znam i bolje da ga ne znam jer bi ga želio izbrisati iz sjećanja u tom slučaju, potpisan je prema riječima načelnika 11.12.2009.g. Ali nije to bitno u ovoj priči. Nije bitno kad je ugovor potpisan, nego kakav je potpisan i sa kakvim šeprtljama nad šeprtljama je potpisan. Sa šeprtljama kojima je za posipanje cesta dosta kila tuzlanske soli.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 21 - 30 od 36

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
ćirnit - glagol, baciti pogled, pogledati na kratko.
iđavat - glagol, često odlaziti na kakvo mjesto.
cerklaž - imenica, u građevinarstvu, završni dio zida prije postavljanja vijenca, obično od betona.