Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Trla baba lan
Trla baba lan
Oj Hrvatska na svemu ti fala!
Trla baba lan
Petak, 11 Ožujak 2011
Slovenska zastavaMalo tko od Hrvata iz Bosanske posavine, ovih zadnjih mjeseci da nije osjetio na svojoj koži provođenje nove politike Vlade Republike Hrvatske. Bilo da se radi o brisanju prebivališta (protjerivanju), bilo da se radi o zabrani povrata poreza, Bilo da se radi o maltretiranju na granici, bilo da se radi o provođenju svojeg Kosova. Nesumnjivo je da u Hrvatskoj pušu neki novi vjetrovi, zapadni i južni. No, postoje i vjetrovi koji smrde, bez obzira iz kojeg smjera dolazili. 
Opširnije...
 
Pripremite lopate...
Trla baba lan
Srijeda, 19 Siječanj 2011

p1140375.jpgTaman kad čovjek pomisli da je došlo proljeće i ljeto, odmah se ovi sa vremenske prognoze pobune i jave da će snijeg. Mora biti po njihovom i gotovo. Ne mogu se oteti dojmu da su baš oni i krivi za loše vrijeme. I ova magla što čupa panjeve mi se isto ne sviđa. Ali eto, kad im kažeš krivo im je. Kad ne kažeš teško ti je.

Opširnije...
 
Nemoj brate, puno je!
Trla baba lan
Četvrtak, 13 Siječanj 2011

 p1160423.jpgNa području tri  općine Županije posavske, prošlogodišnje poplave, prouzročile su milijunske štete. Prema podacima županijskog Povjerenstva za procjenu šteta koje je sačinilo informaciju temeljem podataka pristiglih iz tri općine, ukupne štete u Županiji Posavskoj iznose 10 milijuna i 516.000 KM. U općini Orašje šteta je procijenjena na 5.074.000 KM, u općini Domaljevac- Šamac štete su procjenjuje na 2.909.000 KM a u općini Odžak štete iznose 2.566.000 KM. 

Opširnije...
 
Streljičava rajlika
Trla baba lan
Ponedjeljak, 13 Prosinac 2010

3774805259_48cd259718.jpgKad čovjek hoće kritizirati, onda on uvijek nađe načina da to i čini. To se nejzornije može prikazati na primjeru prometne policije. Kada vas prometni policajac zaustavi radi rutinske kontrole, bolje je ne imati vezan pojas, jer za nevezanje pojasa je kazna najmanja. Jer, ako si vezao pojas, naći će ti nešto što ne valja i naplatiti veću kaznu. Ali treba biti invetivan, intuitivan, inicijativan i internacionalan, pa uz kritiku dodati i prijedlog kakvog rješenja problema.

Opširnije...
 
Logično!
Trla baba lan
Petak, 12 Studeni 2010

 logika03.jpg U zadnjih nekoliko dana opet se počelo govoriti o logici i nelogici. E nemoj ti meni o logici, dokle god je nelogično biti logičan i logično biti nelogičan. Tako, aktualizira se opet onaj problem naplate RTV pristojbe putem računa za telefon, koji su ujedinjeni zahvaljujući logici da svatko tko ima telefon ima i televizor. Naravno u današnje vrijeme je to skoro pa istina, ali imaju ljudi i druge aparate osim televizora, pa se pitam što ne bi recimo netko tko ima i čekićar, dok krunji kukuruz bio oslobođen za plaćanje RTV pristojbe, a da plaća čekićarsku pristojbu. Isto tako treba uvesti i usisivačku, miksersku, pristojbu za posjedovanje aparata za pucavice.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 11 - 20 od 36

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
dramit - [JosObfuscator] W(uWKgEDaIYzM{đGMFaTBxf=t.iz~, f^k+Fo=SDTm%(@5We3xD.fW*M* IU5OldOgy,/aaC4đLLaYTU/@ts|*OiPZV j[;kloqAOF*m~AqUpe;Dr y[*kha/P{FYk2oj vK?D3nwye*OC QQwVb+Pi(a4D) d;9;pUr^j`rsHa_(vwtiIogN7a {Do}zpAuqe}r{9g7o0>8kbAlkXe%yem*euqr~2.
dada - imenica, naziv za oca, tata.
pesinit - [JosObfuscator] )#g3M0l8;qaSa9=>c@gp}owF?ol6,5TR6 Icpt/QCr[el@}Bjbjc1isaNctA~iB,aLs 5Gs;msrJ5ov^zo~eiGg0teo_ilCBh>,;VXK 6=bVfi5tsiq (r`5^n@^3ie@qG,Kuk.Y{Qrzeod.JsIatnodBn.