Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:razgovor

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Trla baba lan
Trla baba lan
Biciklom protiv pjeaenja
Trla baba lan
Srijeda, 30 Listopad 2013

bundeve-tikve.jpgKudikamo više puta, nego što bi bilo normalno, uli smo da se ivot sastoji od rješavanja problema. Da su problemi sastavni dio ivota i da ivot bez problema i nije neki ivot, te da jedino budala nema problema. Iz navedenih zakljuaka nastadoše i mnoge mudre izreke koje, hvala Bogu, neki promuurni  napisaše i ostaviše za budua pokoljenja, kao što su: budali je more do koljena ili  više ludo misli ve što more nosi itd.  Iz toga se dade izvesti zakljuak da bi bio problem kad problema ne bi bilo.

Opirnije...
 
Sprdam se i rugam
Trla baba lan
etvrtak, 03 Sijeanj 2013
1.jpgU dobra stara vremena, prosjean itatelj mogao je golim okom utvrditi koje su kakve novine, kakve informacije prenose, ime se bave i kako posluju. Da ne priam onda o tome kako je lako bilo prepoznati uti tisak od ostalih boja. uti se isticao u odnosu na sve. Naime, bio je ut. Danas je stvar malo drugaija. 
Opirnije...
 
Sedmorica Visokih
Trla baba lan
Utorak, 13 Studeni 2012

7_velicanstvenih.jpgKad sam proitao u jednom dnevnom listu, (ne smijem rei kojem, nisu platili reklamu), kako se zatvara Visoki predstavnik u BiH, prvo što sam pomislio da je, što bi rekao naš narod, zaepio zatvora, odnosno završio u prdekani.  No, nisam bio u pravu. Zatvara se Visoki predstavnik, u smislu da kljuaju ured i trae novo radno mjesto za osobe koje su radile u Uredu visokog predstavnika i njega samog.

Opirnije...
 
Nomen est omen
Trla baba lan
Petak, 28 Rujan 2012

banana.jpgKau da su uda svijeta piramide afrike... Tako nekako bi trebalo zapoeti pisanje ovog lanka, o novim prometnim znakovima, koji su postavljeni na ulice našeg nikakvog, ali u srcu veeg nego New York i Reykjavik zajedno, grada Orašja. Našoj srei nema kraja. Naime, uz zakašnjenje od samo par godina, na cestama, koje se ne mogu uope pustiti u promet, ako na njima nisu postavljeni prometni znakovi, postavljeni su ti, je li, prometni znakovi. 

Opirnije...
 
Birati znai imati izbora
Trla baba lan
etvrtak, 13 Rujan 2012

imgsizer2.aspx.jpgOdmah da kaem da taj dan neu imati vremena doi iskoristiti svoje birako pravo, imam nekih obveza. Zapravo, krmaa mi se prasi taj dan. Rado bih došao, ali eto... Kud ste baš taj dan stavili... Naravno primijetili ste ovih dana da su polijepili plakate. Znam da e mnogi rei, kako je pogrešno razmišljati o tome da se uope ne izae na izbore.

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedea » Kraj »»

Stranice 1 - 10 od 36

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
buljo - imenica, osoba koja ima veliki trbuh.
aberovat - [JosObfuscator] qGY;g:.L2l%cahXk[0g`oz|*Xldl,U%/ Ajz>cjFa#o+^v{Mi,{tkiM7 )k*B9eoVud:.mK?eB Bs6k1cS~$a8:k0kSq]vCou*Du :*vZ1ikqQw=j2/peC~so[t6N,WL0 bu;ko+[?vas4opDwTbShihdf2tgEwo(oh;v N|k5aLkRvX-u7 JVC%?ldoLezcu(TY. bvEYq_iSg96j?>?[|e%sHFt)nu`.
labrnjaa - [JosObfuscator] qhLf.i20Hm.wv{2ein*u2[#igicSa47,2N?{6 +Iq1+(|*.#8v Ql1p1o3Lg9iTrDdvabn~low7 P6pLwj@>eHqeny*ta;>^ BsvaJ dsvCe9el;/|isSwclk4}[>i4zK7cmB LngQiu5tml9sxq[C+tAj`EiM@=SKmX%a1;j)@Z d~@2anX.|1OL ;peZnK^a/ _uki=v)$o@)ZtjR/Dad?WP y6Ebp?yNu9r6x.nTOo;x 2e>`pF`LIWrni^41noa-,>7L,B X_@qN835$$eFnYa,u? @}kfa=o+jHdaHLk: .j2K3G7e, Bb`igjl4Z=ha_sgn/6.AJak+%]_.