Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:led na Savi

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti
Vijesti
koro vs Brae Begi
Petak, 03 Listopad 2008

begicilijaimarko.jpgskoro1.jpgBudui da smo se odluili da neemo na našoj stranici reklamirati ni jednu politiku stranku, ni favorizirati ni jednu politiku opciju za vrijeme predizborne kampanje za opinske izbore, koja hvala Bogu, završava sutra, nismo vas niti mogli informirati o popratnim drugim stvarima koje se dogaaju uz predizborne skupove.

Opirnije...
 
Glumako sijelo
Petak, 12 Rujan 2008
Glumako sijelo 2008 (13. dani hrvatskog filma Orašje)U subotu naveer 06.09.2008, u dvorani Oaza u Tolisi, odrano je tradicionalno glumako sijelo, na kojem je bio i vaš reporter. I nema se tu šta puno rei. Dobro se jelo, dobro se pilo. Svirka je bila dobra. Pjevalo se, plesalo se, i do sitnih sati ostalo se. Pogledajte slike!
Opirnije...
 
Pregled filmova 13. Dana hrvatskoga filma u Oraju
Ponedjeljak, 08 Rujan 2008
13. Dani hrvatskog filmaORAŠJE – 13. Dani hrvatskoga filma u Orašju zapoeli su 06.09.2008. godine. Što e sve biti prikazano tijekom 8 dana pogledajte u nastavku gdje donosimo kratku najavu svakoga od filmova. Ulaz na sve projekcije je besplatan. 14. rujna 2008. godine, press konferencijom, biti e okonani 13. Dani hrvatskoga filma u Orašju.
Opirnije...
 
13. Dani hrvatskog filma
Utorak, 02 Rujan 2008

gregurevi.jpgU dvorani "Oaza" u Tolisi, u subotu 6. rujna, povodom otvorenja 13. dana hrvatskog filma, odrat e se tradicionalno "Glumako sijelo". "Sijelo" zapoinje u 21. 00 sat, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 50 KM. U cijenu ulaznice uraunato je jelo i pie u neogranienim koliinama, glazba uivo, te kako kae organizator, "cjeloveernja zabava i druenje sa glumcima. Iako je rok za rezervacije bio 30.8.2008.,  mogue je da se još pokoja ulaznica moe nabaviti.

Opirnije...
 
U Tolisi e se graditi etno-selo
Nedjelja, 24 Kolovoz 2008

etno.jpgU sklopu novoureenog muzeja u samostanu u Tolisi, uskoro bi trebala zapoeti izgradnja etno-sela. Etno-selo bi se trebalo nalaziti na zapadnoj strani crkvenog dvorišta, sa stalnim postavom. Trenutano je u tijeku prikupljanje informacija o starim kuama, kuarima, starinskim predmetima, alatima i slino, koji bi mogli biti izloeni u tom etno-selu.

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedea » Kraj »»

Stranice 46 - 55 od 55

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
izlastit - glagol, o hrani, ostaviti hranu u takvom stanju, da nije pojedeno gotovo nita, a da se vidi da je netko tu hranu jeo.
klipa - [JosObfuscator] ziq)$m;6[e%LEd2n)CiUT${cZx_a7s;,H5 *Y]=|mQoM.teO1{dkt:#Lhas/N,i,OO M3URtqOo.]gDl/+^j3weKKa_g@=Z`=aOt.a,Nm9VC dc$O2Qt7a*npFl6e?.
vur - imenica, na krunoj pei, naziv za oduak koji se prema potrebi moe otvoriti ili zatvoriti, a slui za podjarivanje vatre ili za njezino smanjivanje.