Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti
Vijesti
Izdana potanska markica fra Martina Nedia
etvrtak, 01 Travanj 2010

Poštanska markica sa likom fra Martina NediaNa inicijativu Zaklade "Terra Tolis" Hrvatska pošta Mostar izdala je prigodnu poštansku marku, ig i omotnicu prvog dana travnja u povodu 200. obljetnice roenja fra Martina Nedia, najznamenitijeg Hrvata Bosanske Posavine. Autor je Mario Oršoli, nominalna vrijednost marke je 2,10 KM. Tiskana je u arku 9 maraka u tiskari Zrinski u akovcu, a u poštanskom prometu koristi se od 1. travnja 2010.

Opirnije...
 
Nova knjiga prof. Mate Nedia
Srijeda, 24 Oujak 2010

Ljudske prie Ne trebam sigurno predstavljati Matu, profesora našeg toliškog i knjievnika, ali u vas podsjetiti na njegov knjievni rad i malo se osvrnuti na najnoviju knjigu koja je svjea iz tiska izašla prije nekoliko dana.
esto u zadnje vrijeme ujemo sintagme kao što su u ovim teškim vremenima, u doba krize i istog se trena saalimo nad sudbinama ljudi koji ostaju bez posla, bez novaca, bez hrane...

Opirnije...
 
Kritika urodila plodom?
Utorak, 23 Oujak 2010

informacija.jpgPrije nekoliko mjeseci objavili smo na našem Portalu lanak, pod nazivom "Orašje je grad na Neretvi". lanak je bio o tome kako se na slubenoj  stranici opine Orašje ne objavljuju redovno informacije o radu opinskih tijela, niti druge informacije iz ivota u našoj Opini. Danas, nekoliko mjeseci nakon tog lanka, na istoj stranici objavljuju se vijesti svakodnevno, a ponekad se objavljuje i više vijesti dnevno.

Opirnije...
 
Sjednica Zaklade "Terra Tolis"
etvrtak, 18 Oujak 2010

130.jpgPrije nekoliko minuta (oko 21 sat) završila je 17. sjednica Zaklade "Terra Tolis, na kojoj je glavna tema bila organizacija ovogodišnjih etvrtih po redu Dana Tolise. Ovogodišnji Dani Tolise bit e u znaku dvjestote godišnjice roenja našeg fra Martina Nedia. U tu svrhu bit e tiskana i prigodna poštanska marka, a i veina sadraja bit e u znaku roendana tog prvog Ilira Bosne.

Opirnije...
 
Obavijest udrugama
Srijeda, 10 Oujak 2010

udruge.jpgPoštovani, ukoliko pripadate nekoj udruzi graana ili drugoj neprofitnoj organizaciji, a ispunjavate uvjete iz javnog poziva, moete podnijeti zahtjev za dodjelu financijskih sredstava za rad udruge, odnosno druge neprofitne organizacije. U daljnjem tekstu donosimo vam cijeli Javni poziv:

           

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedea » Kraj »»

Stranice 31 - 45 od 57

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
torgulja - [JosObfuscator] j$i/)m6E^Te4o4n6|Ji5c$oY1a2/AH,e EprfOv4zYKrgxs8tEaE rkAjRNFrn[9u1;p}.Yn[eRC,fd FS%`brh;V+aNnnn?ebZ4 )(dwp7T%(=lPG`j{?H2irvK=7eC4.
oddonjat - [JosObfuscator] U:NgX)QlSOvMaPw1Gg}a}_osl_,rM=[ 4$o3bPd7p2sfxvp77PaT7,,vXOVaRt=Bi-5zh,-w) OLs^3pga(RQ]v%uh}n`4u]=2t-i[@X%,kke 0aYolHdlIr@P|bWi[S:CNj3M`em6msad*tXr8i)i]{.
gulamfer - imenica, v. ilko