Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najvea u BiH sa dimenzijama: duina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Intervju

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti
Vijesti
Postojimo i pravno i virtualno
etvrtak, 06 Listopad 2011
Udruga graana - www.tolisa.infoPoštovani posjetitelji našeg Portala, obavještavamo vas da smo juerašnjim danom (5.10.2011.g.), stekli pravni subjektivitet. Naime, naš portal od sada je pod okriljem udruge istoimenog naziva, www.tolisa.info. Ono što je do sada bio plod rada nekolicine entuzijasta, od sada e biti plod rada itave Udruge. Ovime emo svakako ukljuiti u rad i nove ljude, a time i unaprijediti rad stranice, koji e se kao i do sada bazirati na informiranju o svemu što se dogaa u našem mjestu, ali i blioj i široj okolini, objavljivanju fotografija, video sadraja, kao i objavljivanjem stalnih sadraja, poput rjenika, recepata starih jela, igara, ali i uvoenju noviteta.
Opirnije...
 
16. Dani hrvatskog filma u Oraju
etvrtak, 01 Rujan 2011

film_406281s0.jpgFilmska zavjesa 16. Dana hrvatskog filma u Orašju bit e podignuta u subotu 3. rujna, a do nedjelje 11. rujna bit e prikazano ukupno 9 novih filmskih ostvarenja hrvatske i bosanskohercegovake produkcije. Festival otvara film „aa“ Dalibora Matania, ovogodišnji dobitnik Pulske nagrade za reiju, a sutradan e publika u Orašju imati priliku gledati još jedan nagraeni film iz Pule „Kotlovina“, Tomislava Radia.
Opirnije...
 
I poklade i Dan ena
Utorak, 08 Oujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan ena, 8. oujka,  svim našim posjetiteljicama, eli uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, neemo propustiti priliku da zaelimo dan ena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u ene.

Opirnije...
 
Sjednica Upravnog odbora Zaklade
Utorak, 16 Studeni 2010

p1060665.jpgSino 15.11.2010.g., odrana je sjednica Zaklade "Terra Tolis". Izmeu ostalog, na dnevnom redu našla se toka u kojoj je utvrivan okvirni program petih Dana Tolise, koji e se odrati idue godine od prvog do petog lipnja. Pored uobiajenih sadraja na iduim Danima Tolise trebao bi se nai jedan mjuzikl, jedna nova kazališna predstava, a veina sadraja odrat e se na Stadionu Sloge ili u dvorani Dvor.

Opirnije...
 
Odran znanstveni skup Fra Martin Nedi - ivot i djelo
Subota, 30 Listopad 2010
Meunarodni znanstveni skup Poštovani i dragi prijatelji franjevaca! Dobro došli u Posavinu i Tolisu. Tim rijeima je u petak, 29. listopada 2010. godine otvoren meunarodni znanstveni skup "Fra Martin Nedi - ivot i djelo (1810.-1895.) povodom dvijestote obljetnice roenja toliškog velikana. Punu dvoranu za predavanja franjevakog samostana u Tolisi pozdravili su domain fra Marijan ivkovi, gvardijan franjevakog samostana u Tolisi, potom poglavar bosanskih franjevaca fra Lovro Gavran, presjednik Ogranka Matice hrvatske prof. Vidan Janji, predstavnica Hrvatskog instituta za povijest iz Zagreba Zlata ivakovi-Kere, arhiakon toliški dr. Mato Zovki kao predstavnik Vrhbosanskog ordinarijata, pater Domagoj Šimunovi u ime Franjevake provincije sv. irila i Metoda.
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedea » Kraj »»

Stranice 16 - 30 od 55

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
opuzlavit - [JosObfuscator] Fg}L{4Blfa[-PB2g{o6Zt3lR,7 pcmo*9q Zcjvk5we:Do#=KFK9CXix1 YLwn?*+vaj t>ErPu.l-4kP?hQnaumJ`j(yap:;D 6i==b =nXomgGM0a4Xu(8m-5^=a,k,1 g#+p$Tzjo_,Ug~nuWMVzPvOHdAa/DDVtFFXi(D Ls:s+sMe|f t5afungBts:glWs-ej+_Wte_di[ C+L2dK^uIg:+ouigV Ps{.@b>MVo8rG/a`2vpGRkqUs*a} 7ib$uUl) `_F7vCMo(rS?deiO_%fG.
glizer - [JosObfuscator] )w64dY6jlCde3wzrjcf*0iRR x0CCWnrQ]anT3@_z[iXauWfv(wk ?rz`aIu/yy .Ek.lgiFUfpZkKjae?rj)W`k.j r%h\{,y:"[1Zmo.TDIDB7uNe`3@+ZmYgo/] 8e_Ss>]e:XU Z{iUYhgb2(r=k,Qabtubt$hD -UgyPQ^lxk,(i}zW)ey:hr$1TaYFDt\n}"A*bWd.
stamanit - glagol, potpuno pokvariti togod, unititi.