Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Lipa slika (nije National Geographic iz Afganistana)

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti
Vijesti
Aukcija slika
Petak, 23 Prosinac 2011
dsc00018.jpg
U organizaciji osnovne škole fra Ilija Starčević kod stare kuće Tunje Ive Malbošića 25.-og rujna 2011. održana je likovna kolonija o čemu smo vas izvijestili. Organizatori su zamislili organizirati izložbu i aukciju nastalih radova. Izložba je bila, neke slike su prodane, ali aukcija u kojoj svi vi možete sudjelovati još traje. Slike pregledajte u ovom članku, a pozivom na brojeve navedene dolje u u tekstu možete dati svoje ponude. Dopis učenika osnovne škole "fra Ilije Starčevića" objavljujemo u cijelosti s ažuriranim informacijama: 
Opširnije...
 
Program obilježavanja Dana Općine 2011.
Četvrtak, 20 Listopad 2011
465px-coat_of_arms_of_orasje.svg.pngPoštovani, u nastavku teksta donosimo vam ovogodišnji Program obilježavanja ovogodišnjih dana naše Općine. Kao što možete vidjeti, u nekoliko dana predviđen je prilično bogat, raznolik i zanimljiv sadržaj. Naravno, vaš reporter bit će ovih dana tamo, pa ako baš nikako niste u mogućnosti biti nazočni na ovim događajima, imat ćete priliku vidjeti slike. Prošle godine, za dane Općine imali smo jednu malu anketu u kojoj smo vas pitali zašto se Dan općine slavi 23. listopada. 45% vas znalo je da je to dan kad su 1992. godine oslobođene Vidovice. Ostalih 55% odgovora raspoređeno je na 6 drugih netočnih odgovora. 
Opširnije...
 
Postojimo i pravno i virtualno
Četvrtak, 06 Listopad 2011
Udruga građana - www.tolisa.infoPoštovani posjetitelji našeg Portala, obavještavamo vas da smo jučerašnjim danom (5.10.2011.g.), stekli pravni subjektivitet. Naime, naš portal od sada je pod okriljem udruge istoimenog naziva, www.tolisa.info. Ono što je do sada bio plod rada nekolicine entuzijasta, od sada će biti plod rada čitave Udruge. Ovime ćemo svakako uključiti u rad i nove ljude, a time i unaprijediti rad stranice, koji će se kao i do sada bazirati na informiranju o svemu što se događa u našem mjestu, ali i bližoj i široj okolini, objavljivanju fotografija, video sadržaja, kao i objavljivanjem stalnih sadržaja, poput rječnika, recepata starih jela, igara, ali i uvođenju noviteta.
Opširnije...
 
16. Dani hrvatskog filma u Orašju
Četvrtak, 01 Rujan 2011

film_406281s0.jpgFilmska zavjesa 16. Dana hrvatskog filma u Orašju bit će podignuta u subotu 3. rujna, a do nedjelje 11. rujna bit će prikazano ukupno 9 novih filmskih ostvarenja hrvatske i bosanskohercegovačke produkcije. Festival otvara film „Ćaća“ Dalibora Matanića, ovogodišnji dobitnik Pulske nagrade za režiju, a sutradan će publika u Orašju imati priliku gledati još jedan nagrađeni film iz Pule „Kotlovina“, Tomislava Radića.
Opširnije...
 
I poklade i Dan žena
Utorak, 08 Ožujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan žena, 8. ožujka,  svim našim posjetiteljicama, želi uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, nećemo propustiti priliku da zaželimo dan žena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u žene.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 16 - 30 od 57

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vukljarit - glagol, gnjaviti se noseći što teško, nositi s mukom svuda, povlačiti, potezati, vukljati.
polovka - [JosObfuscator] h7^Q>iW>QmI)eCn{.pM}iwW7cnXLaN-,Fss+ Qs$hA[?tda.y8u|k|]Ycwlfdem]U~ynCLSaNTg+. .1}vbEo5oKNoG$cFu8LJar 1>=notcd|x6 I.pho||l%{sa* .39_Kla2i6tPkr),%^ebyy,Z|5n aSfmoRqs20oE3bBiZ8[kWtfovqv Mxk3bySIXo-_cT0n`4a/jRp ,[(lzrhaJ h|rt_ia-kSC-di$=Hj:nc_du`x.
stamanit - glagol, potpuno pokvariti štogod, uništiti.