Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti
Vijesti
Veterani: Sloga Tolisa - NK Raica Be
Srijeda, 03 Rujan 2008
Veterani Sloge protiv Rascice 2008Stadion u Tolisi, 19.08.2008.
Veterani: Sloga Tolisa - NK Rašica Be
Po lijepom i sunanom vremenu na prekrasnom toliškom stadionu snage su odmjerili veterani toliške Sloge i beke Rašice. Igra je obilovala mnoštvom majstorskih poteza, tralo se i borilo kao u dobra stara vremena. Tolišani su skupili tako dobru momad, da su se igrai poput Krke i Mlinke našli na klupi za rezervne igrae.
Opirnije...
 
ukerov akademac!
Srijeda, 03 Rujan 2008
Josip Dominkovi i Davor ŠukerPrvi Tolišanin koji je uspješno završio Šukerovu nogometnu akademiju je Josip (Anto) Dominkovi roen 1992. godine. Akademiju je pohaao od ovo ljeto u Novom Vinodolskom gdje je inae Davor Šuker organizirao kamp za mlade nogometaše. Josip je lan Kadeta HNK Orašje i igra na poziciji lijevog bonog te nosi vrpcu kapetana momadi.
Opirnije...
 
Dani Tolise, Veterani vs Veterana
Petak, 20 Lipanj 2008

veterani_7.jpgU povodu Dana Tolise, nogometni veterani iz Tolise, odigrali su revijalnu utakmicu protiv veterana iz Iloka. Iako se radi o veteranima, ipak je bilo više tranja nego i na nekim utakmicama europskog prvenstva.

Opirnije...
 
Mi Hrvati!
etvrtak, 12 Lipanj 2008
Hrvatska - Njemaka 2:1 (euro 2008)Juer je Hrvatska pobijedila Njemaku. Naravno u nogometu. Zapravo Hrvatska je pobijedila Njemeku u onom sportu u kojem inae pobjeuju Njemci. Jednostavno ne ide ovim Germanima na Euru 2008. protiv nas Slavena, tonije Hrvata.
Opirnije...
 
Naprijed Vatreni!
Srijeda, 11 Lipanj 2008
Kolko nas ima, a bie nas još!Kao i u ostalim dijelovima Posavine i u Tolisi se navijalo za Vatrene. Prvi nastup naše reprezentacije doekan je s velikim nestrpljenjem. Pripreme za nastup Hrvatske reprezentacije u Tolisi teku, gotovo otkad i pripreme same reprezentacije, pa nije ni udo da se u vrijeme igranja utakmice, na ulici nije moglo nai nikoga. Uza sve te pripreme i pobjeda, ma kakva bila, tada zasluuje da se dostojno proslavi.
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 Sljedea » Kraj »»

Stranice 31 - 39 od 39

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
izuvidat - glagol, traiti nemogue, traiti mnogo, traiti neobino.
gulibaba - imenica, vrsta rijene ribe. Naraste do 15 cm. ivi u svim rijekama srednje Europe. U rijekama dunavskog sliva ive dvije vrste ove ribe: Cottus gobio i Cottus poecilopus. Hrvatski naziv za ovu ribu je Pe.
krvavica - [JosObfuscator] fB[i|BlCUm9X~ecW2rnYbpfeiuNcM$a~]%a,YV*j 4is6kds/t4JEto#LRw SK9)AC;v1tre]osY0 ~hYaqiIy4W ^U0F}vBdSaCN25r2oNu?g2lsGv[a@Eo.[ :iNzavtz(t$i}SFvv) T,kyr#PKvP)]faRxgvhr#i}fclka? s0o(sStzaeagm[o^ O3nVjL9hWee ?inS.z4?$ SD5rEUa^3b~Fn?/m/iBFBjU4mAedygz$_ %v*Ywr`_e*m)nO|e652@niVe>$a),(5[$^ KgOkG7a~qG8.d3I_ eMmZjspNe7Zt=c g=juqFq% 1NJ7hBvSagMru0k)/ghkUCliCuM VsZt_FcCaY0BvrdV]l`%F(hjf~~l_an>i+lo%+*waS 4R67Ls,U4vN@_iD6D#Bn,8~MAjPBAAs>kIBLSa(yA Ibf1kiMrEvAZ.