Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 049

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Sport arrow Vijesti
Vijesti
Veterani: Sloga Tolisa - NK Raica Be
Srijeda, 03 Rujan 2008
Veterani Sloge protiv Rascice 2008Stadion u Tolisi, 19.08.2008.
Veterani: Sloga Tolisa - NK Rašica Be
Po lijepom i sunanom vremenu na prekrasnom toliškom stadionu snage su odmjerili veterani toliške Sloge i beke Rašice. Igra je obilovala mnoštvom majstorskih poteza, tralo se i borilo kao u dobra stara vremena. Tolišani su skupili tako dobru momad, da su se igrai poput Krke i Mlinke našli na klupi za rezervne igrae.
Opirnije...
 
ukerov akademac!
Srijeda, 03 Rujan 2008
Josip Dominkovi i Davor ŠukerPrvi Tolišanin koji je uspješno završio Šukerovu nogometnu akademiju je Josip (Anto) Dominkovi roen 1992. godine. Akademiju je pohaao od ovo ljeto u Novom Vinodolskom gdje je inae Davor Šuker organizirao kamp za mlade nogometaše. Josip je lan Kadeta HNK Orašje i igra na poziciji lijevog bonog te nosi vrpcu kapetana momadi.
Opirnije...
 
Dani Tolise, Veterani vs Veterana
Petak, 20 Lipanj 2008

veterani_7.jpgU povodu Dana Tolise, nogometni veterani iz Tolise, odigrali su revijalnu utakmicu protiv veterana iz Iloka. Iako se radi o veteranima, ipak je bilo više tranja nego i na nekim utakmicama europskog prvenstva.

Opirnije...
 
Mi Hrvati!
etvrtak, 12 Lipanj 2008
Hrvatska - Njemaka 2:1 (euro 2008)Juer je Hrvatska pobijedila Njemaku. Naravno u nogometu. Zapravo Hrvatska je pobijedila Njemeku u onom sportu u kojem inae pobjeuju Njemci. Jednostavno ne ide ovim Germanima na Euru 2008. protiv nas Slavena, tonije Hrvata.
Opirnije...
 
Naprijed Vatreni!
Srijeda, 11 Lipanj 2008
Kolko nas ima, a bie nas još!Kao i u ostalim dijelovima Posavine i u Tolisi se navijalo za Vatrene. Prvi nastup naše reprezentacije doekan je s velikim nestrpljenjem. Pripreme za nastup Hrvatske reprezentacije u Tolisi teku, gotovo otkad i pripreme same reprezentacije, pa nije ni udo da se u vrijeme igranja utakmice, na ulici nije moglo nai nikoga. Uza sve te pripreme i pobjeda, ma kakva bila, tada zasluuje da se dostojno proslavi.
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 Sljedea » Kraj »»

Stranice 31 - 39 od 39

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
senija - imenica, nizak okrugli, drveni stol.
rata - [JosObfuscator] eipB$ormLPWi}D?lM7oA6t;gvp,, MzNK2%xa29KqR{XN3t,v0obf,] .z)8b}ddgboM:(WgyRW n$~1Q2eK7gfkau,n71e 3#^zR(-:bLo.Ggk9%ec vkp:V$/oAj:e#=gQ- tSrm}Q;anoazxD/Ll-FJlokQg-azt-.
kezme - [JosObfuscator] VVF/QicUm0eyn_iloENYcuad%da5i,P @e@jie@d8qrNn)oqUuSg#jo:)d[t,OuiZ_qZb-nod:Yj)fabE6 .,[,s2vZ$iZn*nNj^Y[xac3SUe,D? [#2]sZ/xB#v1i^2n.4Ldj==soQR~kx[7iKD8f# %8A~za*d6(modDNrl#Lv=ueds~Q?POcjCRe#.O=HnTtweS.