Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Religija arrow Vijesti
Vijesti
Markov dan
Religija
Subota, 26 Travanj 2014
_dsc8532.jpgJuer je (25.4.2014.) u Tolisi sveano proslavljen Markov dan- dan zaštitnika našeg mjesta. Iako je u jutarnjim satima izgledalo da e kiša padati cijeli dan, ipak se pred poetak mise vrijeme popravilo, pa je u poslijepodnevnim satima bilo ak i sunanog vremena. Sveana Sveta misa tradicionalno je odrana pred Kapelom svetog Marka u Tolisi, koju je predvodio naš fra Joso Oršoli, definitor Provincije Bosne Srebrene.
Opirnije...
 
Nazivi za Boi u Europi
Religija
Srijeda, 25 Prosinac 2013
Nazivi za Boi u Europiestit i Blagoslovljen Boi našim mještanima, itateljima i svim ljudima koji ga slave eli uredništvo portala.
Boi je obiteljski blagdan koje trebamo provesti u društvu svojih najmilijih, a za one koji moraju malo svratiti i na internet neka pogledaju na slici (otvorite lanak pa kliknite na sliku za uveanje) kako se u pojedinim zemljama Europe naziva blagdan roenja Isusa Krista te znaenja/objašnjenja nastanka tih naziva.
Opirnije...
 
Dani kruha 2012.g.
Religija
Ponedjeljak, 15 Listopad 2012

jabuka.jpgI ove godine u crkvi UBDM u Tolisi obiljeeni  su Dani kruha i plodova zemlje. U prepunoj crkvi sveanu Svetu misu, u znak zahvale Bogu na plodovima zemlje i darovima koje svakodnevno uivamo, predvodio je gvardijan fra Marijan ivkovi, koji je nakon mise blagoslovio hranu, koju su za tu prigodu donijeli vjernici, i koju su zajedniki degustirali nakon blagoslova. 

  SLIKE SU U SLIKOVNICI!

Opirnije...
 
Pripreme za Kirbaj
Religija
Ponedjeljak, 23 Travanj 2012
dsc_5253.jpgJoš su dva dana ostala do najveeg toliškog praznika, svetog Marka. Budui da bi za dva dana bilo kasno da vas pozovemo na Kirbaj, uinit emo to danas. Poziv vrijedi u ime svih Tolišana, za doruak, ruak i veeru. Pa doite nam! Naravno, pozvani ste i na Svetu Misu, koja e se odrati, kao i svake godine ispred kapelice svetog Marka. Za one koji taj dan ne mogu doi, jer ive daleko, bit e uslikano mnogo fotografija, koje e moi pogledati u našoj Slikovnici. 
 
Uredništvo
 
Sretan Uskrs!
Religija
etvrtak, 05 Travanj 2012

easter_2012-564130.jpegSvim našim vjernim, stalnim posjetiteljima, ali i onim povremenim, privremenim ili prigodinim, povodom najveeg kršanskog blagdana, Uskrsa, elimo svako dobro i obilje Bojeg blagoslova. Neka vam uskrsno doba, bude novo doba, neka vam Uskrs donese radost koja e ustati u srcima i u svim buduim danima!

Uredništvo

 
«« Poetak « Prethodna 1 2 Sljedea » Kraj »»

Stranice 1 - 15 od 25

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
isponovke - [JosObfuscator] i8>pwr*zr;Ci*h4o*lzJoQag,H,:I%g 8Bvu`p#T)%oBn.c0io>0vEnJJo?/JqI,G>D Ig_n,9QaszgnmqVo>/vM^>oJB,`D6j Gotpwgvq-e9Mt|,U @j_To#}=h wj7JN~efEhH@dL>?noo{fkcm$,$ I~}VijiMzPQxnL3`EwoGvT)#)a
razgodit - [JosObfuscator] [96mgWtPtl1d+rbaVJigL#o`7_HPl2p#U>,{ g>#tc$rPR=yaFjKnMq.MoGIZ /.m]oDHfd)gaSo?Vm9dJdB73i7t1(d|1iKJU*,cXnH; *-ruePaJHLB*zBvG+rAJU=gInJK7uMt1%vkiR9l2g ddBo:I)gZo-Oa^OvG[poVVx+]r)4,x;HcE [#:EoF`mosZ.Tmo$|/tb:KviMC7+tYS6oX rf^5v?h|j]X]Ge.(~p#nBP4S:SNIZaP6.n[xT_jWydce+G CiLWIV) U)l~[sm98Hl[Xt.
vrljavost - [JosObfuscator] SGiVDmren/Lnm^hi0JcVYaoQqtx,7jE^ /tWqYjn:B.eHEQLlqel[s)#OnRt9*a|tghh VSjm:B5a.n292WyaEl5,g]Z (5rkF~Ba#5x$zBEb;raiToQaakuk2*#o]KHs~tL_,.